Unboxing Swap | Ik ❤️ beauty

Ik heb vandaag iets leuk voor jullie! Ik had Astrid van de blog Ik ❤️ beauty enige tijd geleden benaderd en haar gevraagd of zij het leuk zou vinden om een swap te doen met mij. Astrid reageerde heel enthousiast. Wil je nou weten wat een swap inhoud en wat ik gekregen heb, lees dan gauw verder!

Unboxing Swap | Ik ❤️ beauty

Wat houd een swap precies in?

Je spreekt met diegene waar je de swap mee doet een vast bedrag af. Van dit bedrag koop je allerlei cadeautjes voor diegene waar je de swap mee doet. Op beauty blogs is dit meestal make-up en verzorgingsproducten. Je kan als je wilt natuurlijk wel een beetje je smaak en wensen doorgeven, het zou zonden zijn als je producten ontvangt wat helemaal niet bij je past. Als je alle producten bij elkaar hebt maak je hier een pakketje van en klaar is je swap! Dit is zeker een leuke manier om in aanmerking te komen met merken en producten die je niet kent.

Unboxing Swap | Ik ❤️ beauty

Etos Shower Foam Silk & Smooth

Etos heeft vorige jaar weer wat nieuwe doucheproducten toegevoegd aan hun assortiment waaronder de Shower Foam Silk & Smooth. De kleur van de flacon spreekt mij aan. De geur is heel zacht en een beetje fruitig.

Etos Shower Foam Silk & Smooth is verkrijgbaar bij Etos voor 1,79 ( momenteel 2 + 2 gratis bij Etos)

Unboxing Swap | Ik ❤️ beauty

Etos Shower Gel Bamboo & Green Tea

De shower gel zit vol met natuurlijke extracten die je huid hydrateren en voeden. Deze shower Gel ruikt heerlijk fris en dus vooral voor in de ochtend heerlijk om mee wakker te worden onder de douch!

Etos Shower Gel Bamboo & Green Tea is verkrijgbaar bij Etos voor €1,49 ( momenteel 2 + 2 gratis bij Etos)

Unboxing Swap | Ik ❤️ beauty

Method. Waterval Ecologische handzeep

Ik kende het merk helemaal niet maar Astrid zei me dat ze zelf heel graag verzorgings- producten en ook schoonmaak- producten van Method. gebruikt. Method. verkoopt ecologische producten, de ingrediënten zijn 100% veilig en ze gebruiken duurzame en veilige materialen de flessen zijn 100% gerecycled plastick. De geur is lekker fris
en geeft absoluut geen trekkerig gevoel.

Method. Waterval Ecologische handzeep is o.a online verkrijgbaar bij BigGreenSmile voor €2,99

Unboxing Swap | Ik ❤️ beauty

Daily Cosmetics Repair Hand Cream

Ook handcrèmes zijn altijd welkom want er gaan er bij mij echt heel veel doorheen. Daily Cosmetics Repair Hand Cream is budget handcrème maar daardoor zeker niet minder goed. Ik heb deze de afgelopen dagen gelijk gebruikt en mijn handen worden er heerlijk zacht van.

Daily Cosmetics Repair Hand Cream is verkrijgbaar bij Etos voor €1,00 ( momenteel 2 + 2 gratis bij Etos)

Unboxing Swap | Ik ❤️ beauty

I Heart Makeup

Wat een prachtige kleuren en mijn tweede palette van I Heart Makeup. Dit palette ga zeker er heel vaak bij pakken!

I Heart Makeup is online verkrijgbaar bij Makeup Musthaves voor €9,99

Unboxing Swap | Ik ❤️ beauty

Unboxing Swap | Ik ❤️ beauty

Astrid had ook wat leuke hebbedingetjes voor mijn dochtertje gekocht, zo lief en attent. Keyshia is er heel erg blij mee en natuurlijk gelijk in gebruik genomen!

Unboxing Swap | Ik ❤️ beauty

Astrid heeft mij echt goed verwend. Het palette vind ik echt prachtig en het zijn helemaal mijn kleuren. Doucheproducten kan ik nooit genoeg hebben, ik heb van de Etos niet eerder de douche- producten gebruikt leuk dus om dit te gaan testen! Keyshia was helemaal blij met de sieradenset en haaraccessoires. Keyshia zei wauw “het is zo prachtig die ga ik dragen”. Zo lief als je drie jarige meisje dat zegt!

Lieve Astrid heel erg bedankt met het mooie en goed gevulde pakket!

Mocht je benieuwd zijn wat ik Astrid gegeven heb klik dan hier!

Liefs, Lonneke
Follow

Bewaren

16 Replies to “Unboxing Swap | Ik ❤️ beauty”

 1. Mooie spulletjes zitten er tussen! Leuk idee, zo’n swap.
  Susan onlangs geplaatst…Battle: The Original Beautyblender VS. W7 Power PuffMy Profile

 2. Een swap is altijd een leuke verrassing 🙂 Ik heb het ook weleens gedaan!
  Mariëlle Markgraaff onlangs geplaatst…Hunkemöller shoplog – sale bikini’s!My Profile

 3. Wat leuk zo’n swap! Je bent inderdaad goed verwend, heerlijk! Geniet ervan 🙂
  Dineke onlangs geplaatst…MLBB #9 | INTRODUCTIEDAG, EERSTE WERKDAG EN NIEUWE BOEKEN!My Profile

 4. Wat leuk om te zien zeg! Erg leuke items!
  Nicole onlangs geplaatst…Inglot Contour & Blush DuoMy Profile

 5. Wat een super leuke inhoud en lief dat ze ook aan je dochtertje heeft gedacht 🙂

 6. Wat ontzettend leuk dat jullie hebben geswapped! Ik heb dat in het verleden ook een paar keer gedaan met alleen maar nagellak maar ook met verschillende beauty producten. Is echt een feestje om uit te pakken. Mooie producten heb je gekregen en inderdaad super lief dat Astrid aan je meisje heeft gedacht.
  Deb onlangs geplaatst…Comment on Snapshots: Mijn vakantie op Gran Canaria #2 by DebMy Profile

 7. Hey Lonneke,

  Wat super leuk 🙂 ! Mooie producten heb je ook gekregen 🙂 . Ik ben wel benieuwd naar Method. handzeep, dit merk kende ik zelf ook nog niet.

  Liefs!

 8. oh wat leuk zeg
  fijn idee ook , zo leer je al eens iets anders kennen he
  Lief dat ze ook aan je dochtertje had gedacht ^^

  liefs
  Karlien
  Karlien onlangs geplaatst…Beauty – KIKO Everlasting Colour Precision Lip LinerMy Profile

 9. Leuk dat jullie een swap bebben gehouden! Leuke spulletjes heb je gekregen!
  Ilse onlangs geplaatst…COTM BloemenMy Profile

 10. Jeej wat een leuke swap 🙂 je bent lekker verwend zo te zien!
  Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…Photo diary #89 Me-time, 4 x naar de bios & paarse mannetjes?!My Profile

 11. Wat een leuke swap, je hebt leuke spulletjes gekregen 🙂
  Saraya onlangs geplaatst…NYX Mosaic Powder Blush / ParadiseMy Profile

 12. Leuke swap heb je gekregen. Ik ken sommige dingen niet. 🙂

 13. Wat leuk om een swap te doen! En erg leuke producten heb je gekregen, ik wil ook een keertje een swap doen haha
  Janine onlangs geplaatst…No Make – up TAG | BeautyMy Profile

 14. Ach wat leuk! Mooie dingen heb je gekregen!
  YuStSoMe onlangs geplaatst…Polette Eyewear | E-polette | computer brilMy Profile

 15. Wat een leuke dingen heb je gehad zeg! En wat een mooie foto’s!! -x-
  Marsha onlangs geplaatst…S.Oliver ketting van Lucardi.My Profile

 16. Wat een leuke spullen heb je gekregen ♥ xx

Geef een reactie

CommentLuv badge