Uncovered1 The Pink Gellac Nude Collection

Tijdens mijn verhuizing kreeg ik een onwijs leuk e-mail van Pink Gellac Nederland, ze vroegen of ik het leuk zou vinden om met hun samen te werken en hun allernieuwste collectie wilde reviewen, wie mij inmiddels een beetje kent of volgt weet dat ik daar niet lang over na hoefde te denken. Vandaag laat ik jullie dus de nieuwe collectie zien van Pink Gellac.

Over  Uncovered1 The Pink Gellac Nude Collection

Uncovered1 is onze nieuwe collectie met 5 geweldige, neutrale kleuren die prachtig staan op een sun kissed skin- maar eigeblijk het hele jaar door zorgen voor een natuurlijke fashionable look. Al jaren doen deze kleuren het dan ook perfect in de beauty- en mode-industrie.Bron

Goed om te weten!

“Alle
Pink Gellac  producten zijn vrij van TPO’s, voldoen aan EG  richtlijn
1223/220 en zijn genotificeerd bij de Europeese Commissie. De Pink
Gellac producten zijn tevens goed gekeurd door de Food and Drug
Association (FDA).

Hoe werkt het aanbrengen van gelnagellak
Je nagels moeten vetvrij en droog zijn anders kan de gelnagellak niet goed hechten. Zorg ervoor dat je nagelriemen met een bokkenpootje weg duwt. Gebruik altijd de bijgeleverde white block om hiermee oneffenheden te verwijderen. Daarna ontvet je de nagels met cleaner, voer deze stap echt uit want anders kan de gellac ook niet goed hechten. Breng na deze stappen eerst Pink gellac base aan. Deze laat je 30 sec. drogen onder een led lamp. Daarna kies je de gewenste gellac kleur en breng je netjes aan, vervolgens doe je deze 60 sec. onder een led lamp. Als laatste breng je Pink Gellac Shine aan, dit is een topcoat die extra bescherming geeft en ook een mooi glans. Deze laat je ook 60 sec. onder de led lamp. Daarna zijn de nagels iets plakkerig en dit kan je verwijderen met de cleanser.
Dit was mijn korte uitleg hoe je gelnagellak aanbrengt.

Al deze producten die ik hier boven benoem zijn verkrijgbaar in een starter set in de webshop van Pink Gellac vanaf €49,- 

 

164 Classic Pearl
Dit is de lichtste kleur uit de collectie. Het is een parelmoer/witte kleur met een heel licht blauw glittertje erdoor heen. Ik heb hier op de foto twee laagjes op mijn nagels. Je kan zelf bepalen wat je mooi vind, één laagje is ook goed te doen met bijvoorbeeld een french manicure.

165 Champagne
Is een zacht roze matellic kleur. Ik vind hem erg mooi alleen jammer dat deze streept. Ook hier heb ik twee laagjes op.

166 Vintage Nude
Ik vind dit echt een hele mooie en aparte, warme nude kleur. Ik heb hier op de foto twee laagjes op.

167 Pure Cashmere
Dit is echt Cashmere. Een mooi warme kleur met een paarse toon er in.

168 Elegant Taupe
Wat ik opmaakte uit de reacties kreeg ik de meeste like op facebook en Instagram op deze kleur. Zelf vind ik hem ook erg mooi en stijlvol. Op de foto draag ik twee laagjes dat vond ik ook bij deze toch het mooiste.

Hier heb ik een nail art gemaakt met de 168 Elegant Taupe. Ik gebruikte hierbij een glitter lakje van Sally Hansen die ik gekocht had bij de Action. Hierover heen zit een Shine Topcoat van Pink Gellac.

 

Conclusie
Ik ben erg tevreden en enthousiast over de kleuren. De kwaliteit van de gelnagellak is goed. Het is makkelijk aan te brengen en de kwastjes zijn erg fijn in gebruik waardoor je het precies aan kan brengen. Wat ik wel fijn vind met gelnagellak is dat je geen droogtijd hebt en ook nog eens twee weken minimaal van kan genieten.

Uncovered1 The Pink Gellac Nude Collection is online verkrijgbaar bij Pink Gellac
Momenteel verkopen ze nu alle 5 de kleuren voor €50,00. Per stuk zijn de gelnagellakken €14,95

Wat vind jij van deze nude collectie en heb jij al eens gelnagellak geprobeerd? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.


Liefs, Lonneke

Follow on Bloglovin

* Dit product heb ik gekregen om te
reviewen, maar dit heeft vanzelfsprekend niet mijn mening beïnvloed.
Alle reviews worden naar eerlijkheid geschreven.

21 Replies to “Uncovered1 The Pink Gellac Nude Collection”

 1. Waaauw, zo mooi! Elegant Taupe is inderdaad een prachtig kleurtje 🙂

 2. Oh ik ben helemaal wég van de kleur Vintage Nude. Prachtig!

 3. Hele mooie kleuren zelf heb ik eigenlijk nog helemaal geen gel nagellak geprobeerd x

 4. Wat een prachtige kleuren zeg. Leuk dat je dit setje kon testen

 5. Wauw wat een prachtige kleuren! 167 vind ik het mooiste!

 6. Hey Lonneke,

  Wat een mooie kleuren zeg! Vooral de laatste drie kleurtjes vind ik echt pretty :). Vintage nude is mijn favoriet :).

  Liefs!

 7. Heel mooi. Je nagels zijn zo mooi!!!! De nail art is ook liefde.

 8. Ik vind die grijze/lavendelkleur echt super mooi en die laatste met de nail art 🙂

 9. Dat ziet er heel erg mooi uit. Je laatste creatie is echt top

 10. Wauw prachtige kleuren ❤️ ik hou van gellak!
  X je hebt echt prachtige nagels, jaloers!!

 11. Leuke kleuren! Ik heb ook de pink gellac set alleen dan met andere kleuren en vind hem ook erg fijn! Leuke nailart heb je erbij gemaakt.

 12. Wat een leuke collectie. De laatste twee kleuren zijn erg mooi

 13. Ik draag gel nagels en om heel eerlijk te zijn ben ik niet zo fan van de kleuren. Alleen de laatste twee zijn erg mooi!

 14. Wat super tof dat je dit hebt mogen testen! De laatste 3 kleuren vind ik ontzettend mooi. Ik heb wat gellak van ebay en van kruidvat met lamp. Maar dit ziet er echt super uit. Je hebt ook zo mooi gelakt!
  Groetjes Sabrina

 15. Wauw! !! Mooi!!! Ik heb zelf nog geen gel lak…

 16. Mooie tinten hè. Ik heb begin dit jaar een starterspakket aangeschaft van Pinkgellac en ben er heel erg blij mee. Altijd mooi gelakte nagels! Ik heb er ook een stukje op mijn blog over geschreven.
  http://www.fashionandfoodandotherstuff.com

 17. Mooie tinten hè. Ik heb begin dit jaar een starterspakket aangeschaft van Pinkgellac en ben er heel erg blij mee. Altijd mooi gelakte nagels! Ik heb er ook een stukje op mijn blog over geschreven.
  http://www.fashionandfoodandotherstuff.com

 18. Ziet er heel goed uit en wat een mooie kleuren, vooral de grijstinten vind ik erg mooi!

 19. dat ziet er prachtig uit, mooie kleuren zitten er ook tussen! Je nail art vind ik er ook heel erg chique uit zien!

 20. ik vind die taupe kleur echt geweldig! gel nagellak is echt fijn:) dit merk ken ik nog niet trouwens!

 21. Dat ziet er goed uit! Vooral de Cashmere en Taupe-kleur, super netjes! Zelf ben ik te lui, ik laat het nog steeds doen, terwijl dit soort reviews toch bewijzen dat je het zelf ook makkelijk kunt! x

Geef een reactie

CommentLuv badge