Verjaardagskalender van Fotofabriek

Van fotofabriek mocht ik een fotokalender maken, ik was hier heel erg blij mee omdat ik veel waarde hecht aan foto’s.  Fotofabriek verkoopt naast kalenders ook fotoboeken, fotoalbums, fotokaarten en nog veel meer! Ik heb een kalender samengesteld met veel mooie zwart/wit foto’s van mijn dochtertje er een paar van mezelf, kijk je mee!

Ik heb voor een verjaardagskalender gekozen omdat ik hiervan dan jaren plezier kan hebben. Onder de foto staat de maand en de datum waar je genoeg ruimte hebt om 1 of meerdere verjaardagen te vermelden. Ik heb gekozen voor een A3 formaat, de foto’s komen meer tot hun recht dan op een A4 formaat vind ik.
Het maken van de kalender was erg makkelijk. Je kan via de website van fotofabriek een kalender maken of een programma van fotokalender downloaden. Ik heb het laatste gedaan omdat je dan net wat meer mogelijkheden hebt. De website en het download programma zijn gebruiksvriendelijk en duidelijk.
Na 3 dagen ontving ik met de post mijn kalender. De kalender was goed verpakt zodat het niet kan beschadigen.
 Zoals je hier kunt zien zijn de afdrukken van de foto’s scherp en van goede kwaliteit.
Leuk weetje: Deze foto is gemaakt in augustus 2009 door een kunstschilder die hiervan later een heel groot schilderij heeft gemaakt. Deze heb ik nu thuis hangen ik zal hem binnenkort delen via Instagram en mijn blog.
 Ik ben erg blij met deze prachtige kalender! Een mooie foto of fotokalender maakt je huis of kamer toch net wat persoonlijker en huiselijker. Ik ben wel iemand die soms verjaardagen vergeet dus dat zal me aankomen jaar zeker niet meer gebeuren. 
De kalender is vanaf €15,00 te koop bij fotofabriek  
Wat vind je van mijn zelf ontworpen verjaardagskalender? Hebben bijzondere foto’s bij jouw ook al een mooi plekje in huis of in je kamer? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.
Liefs, Lonneke
Follow on Bloglovin
* Dit product heb ik gekregen om te reviewen, maar dit heeft vanzelfsprekend niet mijn mening beïnvloed. Alle reviews worden naar eerlijkheid geschreven.

26 Replies to “Verjaardagskalender van Fotofabriek”

 1. Heel erg leuk gedaan. Je hebt hele mooie foto's uitgekozen en je hebt een prachtige dochter!

 2. Wat een mooie kalender en wat een mooie foto's! Leuk dat ze zwart-wit zijn.

 3. Ahh wat een lieve en mooie foto's, heel erg leuk gedaan x

 4. ahh wat is die leuk geworden!

 5. wauw wat schattig en mooi zeg liefs

 6. wat heerlijk om de leuke fotos van je dochter te bekijken. De kalender is wel heel erg leuk en persoonlijk geworden op deze manier…Bij ons thuis hangen in de slaapkamer een aantal dierbare fotos aan de muur…ik kijk er elke keer met veel plezier naar

 7. Wat een prachtige foto's. Ik kreeg er en lach door op mijn gezicht!

 8. Oh wauw prachtig! Vind het mooi dat je voor sepia foto's hebt gekozen.

 9. Wat een mooie kalender! Vooral de persoonlijke foto's vind ik echt wat toevoegen!

 10. Ah dat is zo leuk en origineel! Hangt vast prachtig aan de muur, als er dan een maand om is, is het niet eens zo erg haha.

 11. Wat een mooie kalender! Die laatste foto met de kwasten is zo cute! 🙂

 12. wat een schatje is ze! echt een prachtige kalender!

 13. Wat een mooie kalender! Super origineel!

 14. Wat een mooie foto's van jou en echt super schattig is jouw dochtertje!

  Xo

 15. Ahh wat een leuke kalender! Mooie foto's! Alvast een fijne jaarwisseling!

 16. Wat een mooie foto's heb je gebruikt en wat is je dochtertje schattig! 🙂

 17. De kalender is zo te zien van goede kwaliteit! Wat een leuke selectie foto's heb je gemaakt voor op de kalender! (:

 18. Wauw wat mooi! Mooie dames… 🙂 wat is je dochter een cutie! 🙂

 19. wauw wat een mooie kalender! Mooie foto's !!! Voor zo'n prijsje !!! Ik wil echt iets doen met mijn foto's … geen idee hoe maar een kalender is een idee!! 🙂

 20. Heel leuk geworden! En nou niet vergeten om maandelijks de kalender om te slaan 🙂

 21. Wat een schatje. En de zwart wit beelden zijn heel erg mooi

 22. Wat een prachtige foto's. De verjaardagskalender is so pretty!

 23. Wat een mooie foto's zeg! En zo'n verjaardagskalender is erg fijn 🙂

Geef een reactie

CommentLuv badge