Versatile Award / 7 feiten over mij!

Gisteren nomineerde Manon van Inspiiredbylife mijn voor de Versatile Award. Ik weet niet wie deze naam heeft verzonnen maar het komt erop neer dat ik 7 feitjes van mezelf deel met jullie en ook 15 andere bloggers nomineer. Ben je benieuwd, lees dan verder!

Verslaafd aan Chocolade
Ik kan er niets aan doen maar ik kan geen dag zonder chocolade. Eerst at ik elke dag een reep Milka en nu eet ik elke dag 1 zak Merci Crocant op de lekkerste chocolade variant die er is!. Het lijkt wel of ze iets in chocolade of snoep doen waardoor je maar blijft eten πŸ˜‰
Ik heb 2 tatoeage
Op mijn rechter onderarm heb ik twee vlinders. Een kleine turquoise blauwe en een grotere paars/roze. De vlinders heb ik laten zetten voor mijn zoontje Noa*. Hij hoort er voor altijd bij en is en blijft mijn vlinderkind.
Onzeker
Na de geboorte van mijn dochtertje ben ik best wel onzeker geworden over mijn uiterlijk. Je lichaam veranderd toch na 9 maanden een lief kleine mini mensje bij je te hebben gehad ;-). Maar uiteindelijk is het wel waard en ben ik dankbaar elke dag dat mijn dochtertje er is!
Hekel aan zwart 
Wat ik persoonlijk echt niet mooi vind is zwarte meubels in huis. Helaas toen ik bij mijn vriend introk had hij net een nieuwe inrichting gekregen van zijn moeder maar wel allemaal zwart. En niet zomaar zwart ook nog eens hoogglans haha. Ik ben meer van wit, landelijk zachte pastel kleuren. Dus het is een mix van alles momenteel. Maar zodra we gaan verhuizen zal het zwarte niet blijven daar steek ik wel een stokje voor πŸ˜‰
Als ik iets wil dan liever meteen!
Als ik iets wil hebben of wil doen dan ook liever nu dan later. Deze eigenschap heb ik echt altijd gehad. Ik heb geen geduld wat dat betreft.
Ik drink niet
Ik bedoel hiermee dat ik geen alcohol drink al vijf jaar niet meer en ik mis het ook niet. Voor mij hoorde het bij de tijd dat ik met vriendinnen wekelijks ging stappen enz. Nu past het niet meer bij me en hebt het eigenlijk ook nooit lekker gevonden. Nee geef mij maar lekker glas water of thee!

Hoogtevrees
Ik heb altijd al last gehad van hoogte vrees en mij zul je ook niet snel zien in een reuzenrad dat is al te eng. Oke als je heel erg je best doet ben ik misschien wel over te halen maar dan draait me maag wel even om. 

Dit waren mijn zeven feitjes! Hierbij nomineer ik…..Madeleine, Marion, Sonja, Cindy, Mandy, Sarah, Femke, Michaela, Bianca, Maaike, Mariska, Mandy, Griet, Bertine en Miss Sentinelli 

Heb jij nog een leuk feitje over jezelf? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs, Lonneke

31 Replies to “Versatile Award / 7 feiten over mij!”

 1. Wat een leuke tag! Ik heb ook enorm veel last van hoogtevrees. Ohja, een verslaving aan chocolade, check! Ik heb dagelijks mijn portie chocolade nodig, haha πŸ˜‰

 2. Dat zijn leuke feitjes! Ghihi stukje over de kleur zwart! πŸ˜‰ En dank je voor de nominatie, ik zal proberen hem vanmiddag te maken πŸ˜‰ Xxx

 3. Bedankt voor de nominatie!
  Ik ga eens diep spitten,… πŸ˜€
  .
  Leuk om te lezen. Ik had nooit verwacht dat jij onzeker bent, dat straal je niet uit. Vind jou een prachtige vrouw.

 4. Bedankt voor je nominatie πŸ™‚ wat een leuke feitjes! Ik drink ook niet, nooit gedaan eigenlijk. Oh zwart interieur :-/ ik hoop dt jullie ooit eens gaan verhuizen. Mooie tatoeages met je vlinderkind <3

 5. Wat een heerlijke feitjes, super leuk om je wat beter te leren kennen. Je bent echt een topper en die foto is fantastisch! <3

 6. Wat een leuke feitjes over jou !!!! πŸ™‚ Oeiii chocolade ben ik ook verslaafd aan!

 7. Leuke feitjes! Hihi, ik ben ook gek op chocolade! Wat lief, de tatoeages lijken mij heel erg mooi met een bijzondere betekenis!

 8. Leuk dat je het ook ingevuld hebt !!! Ik wil ook altijd graag iets meteen haha !!

 9. Super leuk om de feitjes over jou te lezen haha. Ik ben ook echt verslaafd aan chocolade. Wat een super mooie foto trouwens <3

 10. Leuk ingevuld! Ik drink nu ook al sinds bijna 5 jaar niet meer en mis het ook niet πŸ™‚

 11. Wat leuk om dit allemaal te lezen…Zelf vind ik hoogtes ook een beetje erg eng, op een hoge flat met een open gallerij loop ik al helemaal langs de muur…..Ik krijg er wat van !heel herkenbaar dus!

 12. Dat hekel aan zwart deel ik met je. Onzekerheid is bij jou niet nodig hoor, met een prachtdochter en je hebt een mooi figuurtje.

 13. Leuke feitjes! Ik vind zwarte meubels ook niet mooi..

 14. Leuke TAG!! Ik vind je foto trouwens erg mooi :). Ik wil ook altijd alles meteen hebben, of gedaan zien. Als ik eenmaal iets in mijn hoofd heb moet het meteen gebeuren, haha. Oh en ik heb ook hoogtevrees.

 15. Wat mooi dat je die tattoo op je onderarm hebt πŸ™‚ Heel mooi dat je m voor je zoon hebt gezet

 16. Ooooh dat van iets willen (EN WEL NU METEEN!) dat herken ik enorm goed! Thanks voor de nominaties. Ik zal eens kijken of ik nog met een paar feitjes op de proppen kan komen die heel blogland nog niet weer van mij πŸ˜€

 17. Ohhhhhh Merci Crocant, die zijn 'To die for!', Daim is ook lekker! Maar elke dag, ik zou wel willen maar helaas. Dan slaat de onzekerheid bij mij ook toe. XxX

 18. lief dat je me getagged hebt πŸ˜€ ik zal 'm snel eens inplannen!

 19. Ah wat lief dat je me getagged hebt πŸ™‚ Hm.. een raar feitje? Ik kijk ALTIJD in de wc pot voor ik ga zitten en als ik ook maar iets zie liggen, dan trek ik door. haha!

 20. Leuke feitjes en mooie foto ook πŸ™‚ Ik heb zelf ook heel veel last van hoogtevrees. Heel soms word ik door vrienden overgehaald om toch mee te gaan de achtbaan in, maar pffff echt vreselijk!

 21. Hier zit ook zo een chocoladejunkie πŸ™‚ ik kan het wel jammer genoeg niet zoveel eten als jou. De weegschaal zou niet bepaald lachen πŸ˜‰
  Oh en van dat meteen iets willen komt me ook bekend voor πŸ˜‰

 22. Wat leuk om te lezen! Ik heb ook echt hoogtevrees een reuzenrad nee bedankt inderdaad! Super leuk dat je me getagd hebt, lief:)!

 23. Leuke feitjes om te lezen! Ik vind zwarte meubels ook echt niet mooi

 24. Leukje feitjes Lonneke. En je hoeft echt niet onzeker te zijn. Je bent een prachtige meid waar je trots op mag zijn!

 25. Leuke weetjes! Ik ben ook helemaal dol op chocolade, dus ik weet hoe je je voelt πŸ˜€

 26. Wat een leuke tag! lief dat je mij hebt getagd, thnx! dat van het nu direct willen hebben, dat heb ik ook haha! en dat van die chocolade, heerlijk, maar ik kan er niet zoveel van opeten elke dag, dan word ik echt rond haha!

 27. Leuke feitjes, oo ik ben zelf ook dol op chocolade <3
  X

 28. Leuk om te lezen. Hoogglans zwarte meubels lijken me ook echt niks, net als hoogglans wit. Trouwens een prachtige foto van jou πŸ™‚

 29. Leuk om te lezen. Ik drink ook al jaren geen alcohol meer en altijd als mensen dat horen vragen ze of er een reden voor is. Die is er niet, ik vond het ook niet lekker en drink liever iets anders

Geef een reactie

CommentLuv badge