Vijf mooie DA nagellakjes voor de herfst

Even was ik er een weekje tussenuit. We hadden eindelijk onze nieuwe bank en heb even de tijd die ik normaal in bloggen steek gebruikt voor de verdere inrichtging van ons huisje. Binnenkort laat ik nog wel hierover wat zien op mijn blog.

Ik heb weer vijf lakjes bij elkaar gezocht die ik erg mooi vind voor de herfst. Dit keer zijn het de lakjes van DA, kijk je mee!

Happy Hour
Dit lakje heb ik vorige jaar gekocht en vind het nog steeds een erg mooi en aparte kleur. De basis is een aubergine kleur met gouden glitters. Met twee laagjes heb je een mooie dekking.

Dit is een mooie taupe kleurige lak waar hele fijne gouden glitters doorheen zitten. Met twee laagjes heb je een mooie dekking.

 

Van deze weet ik ook niet de naam of nummer. Maar was gelijk verkocht toen ik dit lakje kocht een paar maanden geleden. Mooie diep blauwe kleur met natuurlijk heel veel glitters!

Million Doller Shot
Een mooie aubergine kleurige lak met fijne zilveren glitters erin. Als je nu kijkt naar de trends van dit najaar zie je dat aubergine kleuren helemaal hot zijn en daarom kon dit lakje niet ontbreken bij deze vijf herfst lakjes! Met twee laagjes heb je een mooie dekking.

Als ik zelf kleuren samen stel zoals nu. dan hoort er voor mij ook altijd een roze kleur bij. Dit is een roze creamy kleur met een paarse ondertoon en ik denk dat deze ook wel bij iedereen goed zal staan. Met twee laagjes heb je een mooie dekking.

Ik vind het erg leuk dat DA zulke aparte en mooie kleuren verkoopt. Wat ik eerlijk moet zeggen is dat ik de kwastjes van de lakjes niet fijn en makkelijk vind lakken. De ene lak houdt het langer vol om niet te chippen dan de andere. De lakjes met glitters erin ging pas bij mij chippen bij 3 รก 4 dagen en de creamy lak al na 1 dag.

Welke van deze vijf lakjes vind jij mooi? Mijn favoriet hiervan is Happy Hour. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs, Lonneke

Follow(function(d, s, id) {var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s);js.id = id;js.src = “https://widget.bloglovin.com/assets/widget/loader.js”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, “script”, “bloglovin-sdk”))

24 Replies to “Vijf mooie DA nagellakjes voor de herfst”

 1. Ze zien er lekker feestelijk uit ๐Ÿ˜€ Ideaal voor de wat koudere en sombere dagen!

 2. Wauw, happy hour vind ik heel erg mooi

 3. Ik hou niet zo van glitterachtige lakjes, dus die laatste is absoluut mijn favoriet. Heb nog nooit een lakje van DA geprobeerd trouwens.

 4. De blauwe nagellak vind ik het mooiste. De andere vier zijn ook leuke kleurtjes voor de herfst. ๐Ÿ™‚

 5. Volgens mij heb ik de DA jaren lang onderschat, want de pakjes vind ik stuk voor stuk prachtig! Vooral de eerste 4 kleuren!
  XOXO esmee

 6. Ohhh, eigenlijk ben ik helemaal niet zo snel geneigd om bij DA te kijken voor lakjes, en heb geen echt goede reden waarom niet..Ik denk dat het een gewoonte is……eigenlijk zie ik elke keer alleen maar mooie lakjes van DA voorbij komen, ook nu weer…de blauwe vind ik echt heel erg mooi om te zien….

 7. De taupe kleur smul ik echt van.

 8. Wat bijzonder dat de glitterlakjes zo veel beter blijven zitten dan de creamy lak! Ik vind ze allemaal erg mooi voor de winter.

 9. De paarse en blauwe glitter lakjes zijn zo mooi!

 10. Wauw mooie lakjes!!! Ik vind vooral millon dollor shot erg mooi!!!

 11. Oehh…de paarse vind ik erg mooiโค๏ธ
  X

 12. I am a sucker voor taupe kleurige lakjes, deze heeft duidelijk mijn voorkeur! X

 13. Ik vind ze allemaal erg mooi, maar die tweede vind ik pretty !

 14. Wauw, prachtige kleur. Vind persoonlijk Happy Hour het mooist.

 15. Dat zijn inderdaad wel erg mooie kleurtjes, ik vind die paarse het leukst! ๐Ÿ™‚

 16. Wauw, wat een prachtige kleurtjes! Ik vind het blauwe kleurtje super leuk ๐Ÿ™‚

 17. Mooie kleurtjes! Leuk ook dat ze bijna allemaal een shimmer bevatten!

 18. Wauw, wat een feestelijke lakjes! Mooie kleuren!

 19. Wat een beauty's! Dat taupe lakje is mijn favoriet, erg bijzonder met die glitters!

 20. omg die eerste ๐Ÿ˜€

 21. wat een mega mooie lakjes! al vind ik die roze meer voor de zomer;)

 22. Ik vind ze allemaal wel heel erg mooi, maar de paars met goud vind ik toch nรฉt iets mooier dan de rest ๐Ÿ™‚

 23. Prachtige kleuren. Mijn favoriete uit dit rijtje zijnn happy hour en de bruinachtige kleur! ๐Ÿ™‚

 24. Prachtige kleuren. Mijn favoriete uit dit rijtje zijnn happy hour en de bruinachtige kleur! ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

CommentLuv badge