What’s In My Makeup Bag | Summer

Nu de zomer is begonnen is ook de inhoud van mijn make-up tas veranderd. Ik wil  ’s morgens binnen 10 minuten helemaal klaar zijn met mijn make-up en de producten die ik hier voor gebruik helpen mij hierbij. Mijn dagelijkse look is neutraal en vrij basic. Dus vandaag deel ik ‘What’s In My Makeup Bag’, lees je mee!

What's In My Makeup Bag

99 Soin Hydratant Perfecteur Éclat 20 (SPF 25)

Dit is een foundation met factor 25. Ik gebruik hem niet voor mijn gehele gezicht dat vind ik in de zomer overbodig. Ik breng hem rondom mijn neus aan omdat daar de huid vrij dun is en wat oneffenheden zichtbaar zijn. Deze foundation camoufleert dat om een mooie en natuurlijk wijze.

What's In My Makeup Bag

Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara

Dit is mijn eerste mascara die ik van Estée Lauder heb en dit is inmiddels echt mijn favoriet! Deze mascara geeft een mooi verlengend effect zonder te klonteren. Het borsteltje is vrij groot en heeft twee soorten haartjes, die ervoor zorgen dat je een maximaal volume krijgt. Je kan wel zeggen dat je een beetje het valse wimper- effect hiermee creëert. Deze koop ik zeker weer opnieuw!

What's In My Makeup Bag

Dr. Pierre Ricaud lippenbalsem

Ik gebruik liever tegenwoordig lippenbalsem met een kleur dan een lipgloss of een lipstick. Deze Dr. Peirre Ricaud heeft een subtiele, frisse peachy kleur. Ik draag eigenlijk geen donker lipproducten in de zomer. Deze hydrateert en voelt lekker licht en romig aan. Woensdag zal ik een uitgebreide review delen van een aantal producten van Dr. Pierre Ricaud op de blog van Beauty Unboxing.

What's In My Makeup Bag

Yves Rocher Duo-Poeder Zonnige Teint Matt

Onlangs stond de review van deze bronze online op Beauty Unboxing. Ik gebruik geen foundation maar ik breng wel wat bronzer aan over mijn hele gezicht. Mijn gezicht word namelijk niet egaal bruin dus deze duo poeder vult het mooi aan.

What's In My Makeup Bag

Essence Matt Touch Blush – Peachy Me Up!

Deze blush heb ik al een aantal keren gebruikt en het patroon blijft gewoon mooi. De kleur van de blush is peachy en zorgt voor een frisse uitstraling van je gezicht.

What's In My Makeup Bag

Pacifica Enlighten Eye Brightening Shadow palette

Deze oogschaduw heb ik echt al heel lang en is nog steeds één van mijn favoriete palettes. De kleuren zijn over het algemeen vrij licht met één donkere kleur. Als ik de tijd en zin heb dan breng ik deze graag aan. Je kan je er een mooie natuurlijke look mee creëren. Waarom ik deze graag in de zomer gebruik is dat deze heel goed blijft zitten.

What's In My Makeup Bag

What's In My Makeup Bag

Yves Rocher Eyeliner

Tegenwoordig gebruik ik dagelijks een eyeliner, helaas ben ik nog niet zo goed in het maken van een wing dus zover ben ik nog niet. De kleur is mooi intens zwart en vind hem vooral erg fijn en gemakkelijk aanbrengen. Nog een bijkomend voordeel is dat deze echt tot het einde van de dag mooi blijft zitten.

What's In My Makeup Bag

Wat is jouw favoriete make-up van het moment?

Liefs, Lonneke

25 Replies to “What’s In My Makeup Bag | Summer”

 1. Zo’n lippenbalsem vind ik op z’n tijd ook erg fijn. Hoewel ik fan ben van matte door hoe lang het blijft zitten, maar toch zit het minder lekker dan creamy!
  Kim onlangs geplaatst…New York Color – Show Time Curling Mascara & Brow Styling GelMy Profile

 2. Mooie items hoor en een leuk tasje! Het oogschaduw palette vind ik prachtig!!
  Jolanda onlangs geplaatst…Skincare: Filorga Hydra-Filler MatMy Profile

 3. Altijd leuk om te zien! Wat is je toilettasje schattig trouwens!

 4. Wat een mooi oogschaduw palette! Je hebt mooie artikelen gekozen. Ik vind je tas ook heel erg leuk.
  Donna onlangs geplaatst…They Shoot Pictures, Don’t They? #26My Profile

 5. Die blush van essence heb ik ook! Alleen een andere kleur: ‘Berry me up!’. De deksel is er helaas wel afgevallen. Dat oogschaduw palette ziet er inderdaad mooi uit zeg! In de zomer doe ik vooral alleen concealer en geen foundation. Oogpotlood, mascara en soms oogschaduw ook in lichte en natuurlijke kleuren. Contour. blush en highlighter. Daarna goed afpoederen met een transparante poeder.
  Laura onlangs geplaatst…Mac Rebel Satin LipstickMy Profile

 6. Wat leuk om even in je tasje te mogen gluren. Een aantal van deze producten heb ik ook. Ik vind foundation in de zomer ook overbodig.
  Blog & Beauty onlangs geplaatst…UNBOXING BLUXBLOX juni 2017My Profile

 7. Wat een leuk make-up tasje! Ik heb eigenlijk amper make-up in mijn tas zitten. Alleen als ik naar een feestje ga. Maar ook dan is het alleen oogpotlood en/of eyeliner en mascara. 😉
  Sandra onlangs geplaatst…Turkse pizza op Libanees brood à la SandraMy Profile

 8. Leuke producten! Ik had graag alles eens samen gecombineerd gezien 🙂
  Zelf ben ik een beauty leek dus ik doe zeker eens wat meer research naar je producten.

 9. Ik wil ook zo’n lippenbalsem met een kleurtje! Zo veel fijner lijkt me!
  Ik ben momenteel fan van mijn hema oogschaduw palette. Fijne kleurtjes die goed bij me passen en blijven zitten.
  Maaike onlangs geplaatst…Leuke momenten met mijn kinderen #5My Profile

 10. Mooie inhoud! Ik heb altijd een mascara bij en een lipstick. Als ik gesport heb en meteen naar mijn groep ga, dan heb ik wat meer bij.
  Sonja onlangs geplaatst…Swatched-it | 660 L’or | L’OrealMy Profile

 11. Mijn favoriet is nog steeds de Rock Couture mascara van Catrice 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Mijn Yves Rocher bestellingMy Profile

 12. Ahh die mascara is zo goed! Ik heb die een keer cadeau gekregen en is denk ik de beste die ik ooit gehad heb haha. Mooie producten gebruik je!
  Rebecca onlangs geplaatst…Eigenlijk stel ik me alleen maar aan..My Profile

 13. Mijn favoriete make-up op dit moment is trouwens de oogschaduw van essence. Die rouge heb ik trouwens ook gehad. Maar door gegeven aan mijn moeder.
  Sanne onlangs geplaatst…Lactosevrij recept gehakt met broccoli en pandan rijstMy Profile

 14. Mooie producten gebruik je! Ik gebruik zomers ook niet veel make-up. Wat ‘onder de ogen’ BB crème van garnier. Mascara (HEMA) en wat blush en soms een beetje een warme kleur op mijn lippen. Ik ben niet zo merkvast 🙂

 15. Ik gebruik nooit make-up. Maar die eyeliner van Yves Rocher vind ik er erg goed uitzien. Zelf kan ik helaas ook niet mooi lijntjes maken.
  Nicole Orriëns onlangs geplaatst…Kun jij tevreden zijn met steeds hetzelfde?My Profile

 16. Mooie make-up zeg! Ik moet nog een nieuwe mascara. Gebruik zelf weinig tot geen make-up maar vind soms mascara en lippenstift wel wat hebben. Met iets meee verzorgd ofzo. Maar met kinderen helaas niet altijd tijd en/of zij voor.
  Minke | mamaminke.nl onlangs geplaatst…Happy moments: telefoon leeg, verjaardag en cadeautjesMy Profile

 17. Je gebruikt hele mooie producten! Als het echt een warme zomerse dag is, gebruik ik eigenlijk amper tot geen make-up x
  Bianca onlangs geplaatst…FASHION | EEN HEEL GAAF UNICORN T-SHIRT VAN DIGITRANSFER.INFOMy Profile

 18. Die blush heb ik ook, al weet ik niet zeker of het wel dezelfde kleur is. Als je de foundation niet gebruikt voor je hele gezicht, gebruik je dan wel een creme met een extra factor in de zomer?

 19. Ik vind vooral je make up bag super tof! <3 Waar komt die vandaan?

 20. Wauw echt mooie foto’s heb je geschoten voor deze blogpost zeg! Je make-up tasje vind ik zó schattig.
  Zelf gebruik ik alleen make-up van Lush, omdat ik 100% achter dit merk sta 🙂

 21. Ik gebruik graag de Nude Cushion van L’Oreal op dit moment, maar zou nooit zonder een goede eyeliner en mascara kunnen
  Fleur onlangs geplaatst…Winnen | De Leukste Blog Winacties week 27My Profile

 22. In de zomer ben ik ook sneller klaar met me te maquilleren. Handig dat je dan al een tintje hebt.

 23. Wat en mooie foto’s en mooie zomerse kleurtjes. Ik heb net wat zomerse lakjes aangeschaft, de rest mag ik nog shoppen.
  Nathalie – Volgmama onlangs geplaatst…Bloggers meet-up bij de opening van Zuiver en Dutchbone in Seiger Wonen te OldenzaalMy Profile

 24. Je brengt me op een idee met die lippenbalsem. Daar ga ik even in verdiepen. Zelf draag ik niet vaak make-up en ook geen felle kleuren, dit zou zo een tasje van mij kunnen zijn.
  Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Recensie: spuitende slagaders en overstromende oceanenMy Profile

 25. Wat een mooie make-up producten heb je. Die mascara van estee lauder zou ik ook weleens willen proberen. En die eyeliner ook.
  Merel onlangs geplaatst…Lees mee 37: mijn favoriete blogs van afgelopen weekMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge