Ziaja | Orangebutter Body Butter & Shower Scrub

Ik heb vandaag een review van twee heerlijke producten van Ziaja. Ik koos voor een body butter en shower scrub met een lekker sinaasappel geur. Ik vind deze geur echt lekker fris en voor mij een echt lente geur. Vandaag deel ik mijn bevindingen van deze twee producten. Ik heb deze producten getest tot dat ze op waren zodat ik mijn ervaring en resultaat met jullie kon delen.

Ziaja over de body butter

“Vult het tekort aan vetten en de natuurlijke bescherming van de huid. Verbeterd zichtbaar de elasticiteit en zachtheid van de opperhuid. Bevat sinaasappel extract, Omega 3, Omega 6, olijf olie en vitamine E”

Ik was gelijk enthousiast over deze body butter en dat komt echt niet alleen door de heerlijke geur. Ik heb zoals sommige van jullie weten psoriasis en ook op mijn lichaam heb ik een aantal grote plekken. Olijfolie, vitamine E, Omgea 3 en Omgea 6 zijn juist voor mensen met een huid aandoening erg goed.

Ingrediënten:

Er zitten een hoop goede ingrediënten in, helaas zag ik wel dat er in deze body butter alchol zit liever vermijd ik dit in mijn verzorgingsproducten.

Als je de pot open draait zit er netjes een zilver folie overheen. De body butter ziet er goed uit en oogt ook als een lekkere volle butter. De kleur is door de sinaasappel die er in zit licht oranje.
De geur is heerlijk fris maar ook tegelijkertijd een ontspannen geur.

Ziaja over de shower scrub

“Scrub met verfrissende geur van sinaasappels. Verwijderd dode huidcellen. Verbeterd de bloedsomloop en zuurstofhoudende huidcellen. Herstelt de natuurlijke gladheid en zachtheid van de huid. Bevat oranje boter, coco-glucoside en vitamine E.

Ingrediënten:

 • Coco-glycoside is gemaakt van Kokosolie en/of Tarwekiemolie en suikers. Dit ingrediënt is het mildste reiniger voor de huid en dus ideaal voor mensen met een gevoelige huid. Omdat dit zo mild is wordt het ook vaak toegepast in babyproducten. Coco glycoside is biologisch afbreekbaar.
 • Oranje boter
 • Vitamine E

De substantie van de scrub doet mij denken aan een slush puppy.

De korrel is niet te fijn maar ook niet te grof voor je huid. De oranje boter die in deze scrub zit maakt al mijn huid lekker zacht en glad. De scrub smelt weg en wat er over blijft de lekker dun verzorgendevettig laagje van de oranje boter. Na het douche is dit goed in de huid getrokken en kan je na het douchen de huid droogdeppen. Mijn huid voelt hierna niet vettig aan maar wel zacht, glad en gevoed.

Door o.a. deze twee producten is mijn huid ten opzichte van daarvoor verbeterd. Mijn psoriasis is zichtbaar verminder en voelt niet meer zo droog aan.

Sinaasappel douchescrub met microgranules is verkrijbaar bij Ziaja voor €6,99-200ml
Sinaasappel body butter met Omega 3, Omega 6 en Vitamine E is verkrijgbaar bij Ziaja voor €6,99-200ml

Ben jij al bekend met de producten van Ziaja? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs, Lonneke  
Follow on Bloglovin 

* Dit product heb ik gekregen om te
reviewen, maar dit heeft vanzelfsprekend niet mijn mening beïnvloed.
Alle reviews worden naar eerlijkheid geschreven.

28 Replies to “Ziaja | Orangebutter Body Butter & Shower Scrub”

 1. Ik vind het er zo leuk uitzien! Het lijken me heerlijke producten! En wat fijn dat het je huid wat verbeterd!

 2. Ghihi ik heb je per ongeluk gemaild! 😉 maar goed…het lijken me heerlijke producten vooral de bodybutter. Ik heb nog geen sinaasappel bodybutter tussen mijn stash. En een fijn prihsje! Zelf ben ik nog niet bekend met het merk Ziaja! 😉 Xxx

 3. Oh het ziet er echt heerlijk en fruitig uit 🙂 heerlijk!!!! Ik word er helemaal blij van 🙂

 4. Dit lijken me echt heerlijke producten!

 5. Lekkere fruitige producten lijken me dit. Fijn dat deze je huid verbeteren! Ik ben enthousiast over de producten van Ziaja. XxX

 6. Wat een super vrolijke body butter! <3

 7. <oooh ik had niet verwacht dat de scrub zo oranje ging zijn. Ik vind het wel heel leuk eruit zien!

 8. Liefde voor Ziaja. Er staat nog een ongeopende nachtcreme te roepen.
  Ik durf deze niet zo goed aan ivm fruitzuren (sinaasappel). Gelukkig heeft Ziaja voor elk huidje een gepaste oplossing.

 9. Het lijkt écht op slush, hihi! Wat leuk deze producten! Ik was alleen bekend met de gezichtverzorging van het merk. Ergens heb ik het idee dat ze heel goed naar de beroemde bodylijn van Collistar hebben gekeken. Ziet er goed uit! Ik wil het wel eens proberen!

  1. Dat gevoel deel ik met je toevallig :-). Ik had dat vooral bij de body scrub.

 10. Wat leuk zeg dat de producten zo oranje zijn, dat zie je niet vaak bij een merk. De geur lijkt me alleszins heerlijk, net als de substantie van de producten.

 11. Oh dit lijkt mij een lekker product! Vooral die scrub klinkt echt lekker!

 12. Ben gek op sinaasappelgeur! Fijn dat het zo goed verzorgd.

 13. Deze producten klinken al heerlijk. Ik ben sowieso gek op producten met fruitgeurtjes en dan met name kokos of sinaasappel. Heerlijk!

 14. Ziet er lekker fris uit, ik heb nog nooit iets van Ziaja geprobeerd.

 15. Oeh, ziet er heel zomers uit! Fijn 😀

 16. Wat fijn dat het een goede invloed heeft op je psoriasis! Klinkt goed!

 17. Oh die scrub ziet er goed uit, benieuwd naar het effect ervan 🙂

 18. De producten van Ziaja klinken echt heerlijk, Zelf heb ik het merk nog niet geprobeerd, maar de bodybutter lijkt mij echt heerlijk, alleen van de kleur al krijg je een zomers gevoel….het ziet er echt heerlijk uit!

 19. Klinkt echt lekker!!! 🙂 Ik ken het merk Ziaja wel… Ben nu door je artikel wel nog meer nieuwsgieriger geworden naar het merk! 😀

 20. ik vind het super leuk dat de producten ook echt oranje zijn! fijn dat je huid nu niet meer zo droog aanvoelt!

 21. Klinkt superlekker! Vooral de geur van Sinaasappel, heeerlijk <3

 22. Heb zelf nog geen product van Ziaja, maar deze zou ik wel willen kopen. Vooral die geur lijkt me echt heerlijk!

 23. De geur lijkt me zooo fijn! Ik kan m al bijna ruiken hihi
  Door alle positieve reviews over Ziaja ben ik zo benieuwd geworden…

 24. Oehh..klinkt super heerlijk 🙂
  X

 25. Het lijken me allebei heerlijke producten! Ziaja blijft een fijn merk!

 26. klinkt heel fijn zeg! bedankt voor het delen meid liefs

 27. Dit ziet er echt super goed uit! Ik kende het nog niet.

  Super leuk dit! Vooral met dat licht blauwe! Ik zou hier echt geen geduld voor hebben, haha

  Ik heb een hele gave winactie online staan. Je kan een mooie krultang van Remington winnen. Zou leuk zijn als je meedoet 🙂

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

Geef een reactie

CommentLuv badge